Чай от джинджифил
за живот, изпълнен с енергия
02 400 55 68
0884 779 927
БЕЗПЛАТНА 3-СТЪПКОВА ПРОГРАМА ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ от Надя Петрова
Конкретни стъпки, ефикасни съвети и лесни рецепти за здрава и силна имунна система през есенно-зимния сезон
06 Октомври 2016

Здравей,

Често ли боледуваш от грип и настинки? Чувстваш ли се изморена, липсва ли ти тонус и енергия? Ако отговорът ти е ДА, то има голяма вероятност имунната ти система да не работи достатъчно ефективно.

Знаеш ли обаче колко мощен съюзник ти е всъщност имунната система при атака от чужди нашественици, като бактерии, паразити, гъбички, вируси и други патогенни микроби, и как точно реагира, за да те защити?

ДА СИ БОЛЕН НЕ Е НЕИЗБЕЖНА ЧАСТ ОТ СМЯНАТА НА СЕЗОНИТЕ! Със сигурност познаваш поне няколко човека, които сякаш никога не се разболяват :) Тези хора са в състояние да избегнат заболяване, не защото те не са изложени на досег с вируси и бактерии, а защото имунната им система е устойчива.

Има често срещано погрешно схващане, че ако боледуваш от грип, това е, защото си бил изложен на вируса на грипа, докато колегата от офиса остава здрав, защото той не е бил изложен. Всъщност отговорът на имунната система към атаката на грипните вируси е ключов за това дали ще се разболеш по-сериозно или не.

Ако имунната ти система е здрава, тялото ти е устроенo да се справя с атаката на различни патогени и ще те предпази от заболяване и усложнения.

Решени да намерим отговор на въпроса "КАК ДА ИМАШ СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА ПРЕЗ ЗИМАТА?", ние, от екипа на Verve, се обърнахме за полезни съвети към безспорния професионалист и наш добър приятел - експертът по здравословно и балансирано хранене Надя Петрова.

И така, днес с нетърпение ще споделя с теб изключително полезната, практична и гарантирано ефективна ПРОГРАМА ОТ 3 СТЪПКИ ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ ПРЕЗ ЕСЕНТА И ЗИМАТА на Надя Петрова. В приложеното видео Надя споделя с теб конкретни стъпки, ефикасни съвети и лесни рецепти за постигне на трайно и цялостно укрепване на организма.

От 3-СТЪПКОВАТА ПРОГРАМА ЗА СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА на Надя Петрова ще научиш:
  • Какво да направиш в различни сфери на живота си, така че с малки и лесни промени да постигнеш по-стабилна имунна система?
  • Как по-бързо и по-лесно да потушиш възпалителните процеси в организма и да помогнеш на имунната си система при първи симптоми на грип и настинка, за да се предпазиш от по-сериозни усложнения?
  • Как да се храниш и какви билки, подправки и хранителни добавки да включиш в менюто си за здрава и силна имунна система?

Благодарим на Надя за ценните съвети! Приятно гледане и не забравяйте да споделите с приятели, за здрава и усмихната зима :).

Най-лесният начин да последваш професионалните съвети на нутрициониста Надя Петрова за СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА ПРЕЗ ЕСЕННО-ЗИМНИЯ СЕЗОН е, да пиеш ежедневно по 2-3 чаши чай от джинджифил Verve.

Благодарение на високото съдържание на джинджифил, с чайовете Verve получаваш ежедневна мощна подкрепа на имунната система и можеш да преодоляваш по-лесно простудните заболявания, стомашните проблеми и хроничната умора.

Сподели - помогни на близките и приятелите си да направят осъзната крачка към здравето!
Коментирай чрез твоя FB профил:

ХАРЕСАЙТЕ НАШАТА FB СТРАНИЦА

вижте също

ЗА ДЖИНДЖИФИЛА
Джинджифилът е тропическо растение, произхождащо от Азия. История му започва преди 5000 години
научи повече
ЗА VERVE
Върв Тийс е българска компания, производител на първата в България уникална линия чайове от джинджифил
научи повече
блог
Различни и свежи всеки ден
научи повече
за джинджифила Аксесоари контакти ОБЩИ УСЛОВИЯ Маркетинг материали
X

Харесай Фейсбук страницата ни, за да получаваш своевременно новите ни оферти, информация за игри и новини от нас:

За да получаваш своевременно новите ни оферти, информация за игри и новини от нас, абонирай се тук като въведеш своя имейл адрес:
абонирай ме