Чай от джинджифил
за живот, изпълнен с енергия
02 400 55 68
0884 779 927

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Нашите условия за доставка
научи повече

ОБЩИ УСЛОВИЯ 


Тази уеб страница (наречена „САЙТ“ или още “verveteas.com”) е администрирана от "Върв Тийс" ООД, със седалище и адрес за кореспонденция в България, гр.София, бул. Едуард И. Тотлебен № 85-87, с ЕИК 202392146 , телефон: 02 400 55 68. 

За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно със следните правила и условия:
 

 • Продуктите, показани в САЙТА, представляват оферта на “Върв Тийс” ООД. Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от “ВЪРВ ТИЙС” ООД като предложение за договор. Чрез осъществяване на поръчка в САЙТА, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез който verveteas.com осъществява изпълнението на поръчките в САЙТА. 
   
 • Приемането на поръчката от “Върв Тийс" ООД се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от verveteas.com до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента. Служител на “Върв Тийс” ООД потвърждава поръчката на посочения от клиента телефонен номер. Непотвърдена по телефон поръчка няма силата на договор и не задължава “Върв Тийс” да я изпълни.
   
 • Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор. 
   
 • Предмет на поръчката представлява продуктът/продуктите, за които клиентът е изразил желание да закупи чрез създаване на поръчка в сайта, потвърдена от verveteas.com.
   
 • Поръчките в рамките на страната се изпълняват в срок от 2 работни дни. При покупки над 10 лева доставката е безплатна за цялата страна без ограничение. За поръчки на стойност до 10 лева, стойността на доставката е 4.19 лева с включен ДДС за доставки в София и 4.95 лева с включен ДДС за доставки извън София в Страната. Пратките се доставят с куриерска фирма Спиди и Рапидо.
   
 • Плащането на поръчките се извършва чрез наложен платеж.
   
 • При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема доставката и е на посочения от клиента адрес.
   
 • Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера, като това може да стане само ако продукта и опаковката са в ненарушен търговски вид. Цената за връщането на стоката в този случай е за сметка на клиента.
   
 • Ако по някаква причина стоката е предадена на клиента с повредена опаковка или по друга основателна причина, замяната или връщането на стоката се осъществява за сметка на “Върв Тийс” ООД.
   
 • Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките до 30 (тридесет) дни от връщането.
   
 • С приемането на настоящите Общи условия, клиентът декларира своето желание да получава по имейл информация от “ВЪРВ ТИЙС” ООД за събития, промоции, статии и други подобни.
   
 • Върв Тийс (Verve Teas) е запазено търговско име, лого и марка.  
Сподели свежестта на Verve

ОБЩИ УСЛОВИЯ (verveteas.com)...

ОБЩИ УСЛОВИЯ  Тази уеб страница (наречена „САЙТ“ или още “verveteas.com”) е администрирана от "Върв Тийс" ООД, със седалище и адрес за кореспонденция в България, гр.София, бул. Едуард И. Тотлебен № 85-87, с ЕИК 202392146 , телефон: 02 400 55 68.  За използването на този...

ХАРЕСАЙТЕ НАШАТА FB СТРАНИЦА

вижте също

ЗА ДЖИНДЖИФИЛА
Джинджифилът е тропическо растение, произхождащо от Азия. История му започва преди 5000 години
научи повече
ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ
Чайовете Verve са 100% натурални продукти с високо качество и доказан произход
научи повече
блог
Различни и свежи всеки ден
научи повече
за джинджифила Аксесоари контакти ОБЩИ УСЛОВИЯ Маркетинг материали
X

Харесай Фейсбук страницата ни, за да получаваш своевременно новите ни оферти, информация за игри и новини от нас:

За да получаваш своевременно новите ни оферти, информация за игри и новини от нас, абонирай се тук като въведеш своя имейл адрес:
абонирай ме