Избери своето ДЖИНДЖИФИЛОВО ИЗКУШЕНИЕ от Verve - безплатна доставка над 30 лв.!
Чай от  джинджифил  за живот,  изпълнен с енергия
02 400 55 68
0884 779 927
"Нова година - ново тяло" – събитие с кауза обречена на успех
09 Март 2016
София, Culture Beat Club
07 Февруари 2016
Здравейте,

Радваме се да споделим с вас уловени моменти и емоции от едно специално събитие, в което Verve се включи с огромно удоволствие. За нас беше чест, че организаторите и лекторите на формата ни поканиха да се присъединим като предложим на гостите да се насладят и тонизират на по чаша вкусен и неустоимо ароматен чай от джинджифил.

И така, в началото на февруари Culture Beat Club събра на едно място най-успешните специалисти по здравословно хранене и спорт в България, за да подари безплатна лекция.
Експертите по здравословно и балансирано хранене Надя Петрова, Магдалена Пашова и Инес Субашка споделиха с гостите на събитието своя арсенал от знания, с които всеки да постигне най-добрата форма и по-добро здраве през цялата 2016 г.
Отворената лекция под мотото „Нова година – ново тяло“ даде на всички участници „вход свободен“ до ценни знания за едно добре балансирано хранене, което зарежда с повече енергия и настроение.
А щом става въпрос за енергия, тонус и жизненост при това в комбинация с безспорния авторитет и професионализъм на лекторите участващи във формата, то просто няма как Verve да не се включи :).
Страхотно е да се запознаеш със съмишленици, да споделиш идеи, да почерпиш опит и неусетно и в приятна компания да се вдъхновиш да направиш крачка напред към промяната. А това е кауза, която си заслужава да бъде подкрепена и в която ние от екипа на Verve вярваме безрезервно!
Комплименти на екипа за смисленото и приятно събитие! Радваме се, че бяхме част от него и очакваме с нетърпение следващите ви инициативи!
Най-лесният начин да се заредиш осезаемо с енергия и трайно да засилиш имунитета си с помощта на ДЖИНДЖИФИЛА, е да пиеш ежедневно по 3-4 чаши натурален чай от джинджифил Verve
Благодарение на високото съдържание на джинджифил, с чайовете Verve получаваш ежедневна мощна подкрепа на имунната система и можеш да преодоляваш по-лесно простудните заболявания, стомашните проблеми и хроничната умора.
КУПИ VERVE сега с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки на стойност над 10 лева
предишна история

ВИЖТЕ СЪЩО

ЧАЙОВЕ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ

джинджифил, лимон, канела,
портокалови корички и ...
щипка уникалност от Verve

научи повече

ЗА ДЖИНДЖИФИЛА

Джинджифилът е тропическо растение, произхождащо от Азия. История му започва преди 5000 години

научи повече

ЗА VERVE

Върв Тийс е българска компания, производител на първата в България уникална линия чайове от джинджифил

научи повече
ЗА ДЖИНДЖИФИЛА АКСЕСОАРИ КОНТАКТИ ОБЩИ УСЛОВИЯ МАРКЕТИНГ МАТЕРИАЛИ
гр. София 1606, бул. Едуард И. Тотлебен 85-87, ет. 3, 02 400 55 68, 0884 779 927, verve@verveteas.com
ЗАПИШИ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН:
Получаваш полезна информация, рецепти и специални оферти всяка седмица + 10 % ОТСТЪПКА за следващата си поръчка.
абонирай ме
verveteas.com използва “бисквитки”, за да подобри вашето преживяване и да анализира трафика към уеб сайта. Научете повече
Разбрах!