ТОТАЛНА РАЗПРОДАЖБА на Verve - купи с отстъпки до 80%! ЗАТВАРЯМЕ - наличностите са ограничени!
Чай от  джинджифил  за живот,  изпълнен с енергия
02 400 55 68
0884 779 927
VERVE – любов от първа глътка...
Приказката на Verve
08 Април 2016
Като всяка приказка и приказката на Verve си има главен герой – Негово Величество ДЖИНДЖИФИЛЪТ - царят на подправките и владетел на магически жизнени сили известни на хората от хилядолетия.
Известен на китайците и индийците от древността, джинджифилът е една от първите източни подправки, достигнали до средиземноморския бряг. Древните лечители са почитали джинджифила заради благотворната му сила. Най-ранното му документиране е в древен Китай - Конфуций (557-479 г. пр.н.е.) го споменава в своите „Аналекти“ като разказва, че не сяда на масата без него.
Според по-късни документи джинджифилът е внасян в Китай от Югоизточна Азия. Арабските търговци държали в тайна местата, от които го вземали. Разказвали на купувачите – жителите на Древна Гърция, Римската империя и Източна Африка (около 13 век) - че “джинджифилът расте на края на земята, охраняван строго от дракони”.
Като в приказките, джинджифилът прикрива своята тайна под земята, по-точно в корена си, където е скрита причината за неговата популярност от древността до днес. Съставът на джинджифиловия корен включва много аминокиселини необходими за организма, богат е на витамини А, В1, В2, B4, B5, B6, B9, C, E, както и на калий, калций, желязо, цинк, фосфор, натрий, магнезий, манган, силиций, мед, селен и други.
Приказката на Verve не започна преди много, много години и в нея няма легенди за дракони, както в тази на джинджифила. Нашата история започна едва преди няколко години, когато един ден решихме да направим любимата си ежедневна тонизираща напитка - домашно приготвен чай от джинджифил - по-лесна за приготвяне където и да се намираме, още по-вкусна от когато и да било и при това изцяло натурална и с напълно запазени вкусови качества и полезни свойства.
И успяхме – с много грижа, любов и уважение създадохме първата в България уникална линия специално селектирани 100% натурални чайове от джинджифил с богат и плътен вкус и неустоим екзотичен аромат. Истинска наслада за сетивата носеща топлата енергия на джинджифила, която тонизира и носи усещане за жизненост.
Сигурно много любители на джинджифила ще възкликнат, че нищо не може да се сравни с домашно приготвен чай от пресен корен джинджифил. Е, ние ви предизвикваме да опитате и ви обещаваме, че ще се присъедините към всички страстни почитатели на Verve, които сами ни дадоха идея за слоган на марката: Любов от първа глътка!
Как да опитате джинджифиловите чайове Verve:
Можете да закупите продуктите от линията джинджифилови чайове Verve по най-удобния и лесен за вас начин:

От търговска верига, магазин, заведение или аптека по избор
вижте повече тук
От on-line магазина на Verve (при поръчка на стойност над 30 лева доставката е безплатна за цялата страна)
вижте повече тук
Екипът на Verve ви пожелава свеж и тонизиран ден с аромат на джинджифил!
Най-лесният начин да се заредиш осезаемо с енергия и трайно да засилиш имунитета си с помощта на ДЖИНДЖИФИЛА, е да пиеш ежедневно по 3-4 чаши натурален чай от джинджифил Verve
Благодарение на високото съдържание на джинджифил, с чайовете Verve получаваш ежедневна мощна подкрепа на имунната система и можеш да преодоляваш по-лесно простудните заболявания, стомашните проблеми и хроничната умора.
КУПИ VERVE сега с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки на стойност над 10 лева

Още истории

Експертът Надя Петрова за джинджифила

Предполагам за никого не е тайна, че една от най-мощните билки в света е джинджифилът.

Защо да изберете чайовете Verve?

Научете повече за предимствата на джинджифиловите чайове Verve

предишна история

ВИЖТЕ СЪЩО

ЧАЙОВЕ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ

джинджифил, лимон, канела,
портокалови корички и ...
щипка уникалност от Verve

научи повече

ЗА ДЖИНДЖИФИЛА

Джинджифилът е тропическо растение, произхождащо от Азия. История му започва преди 5000 години

научи повече

ЗА VERVE

Върв Тийс е българска компания, производител на първата в България уникална линия чайове от джинджифил

научи повече
ЗА ДЖИНДЖИФИЛА АКСЕСОАРИ КОНТАКТИ ОБЩИ УСЛОВИЯ МАРКЕТИНГ МАТЕРИАЛИ
гр. София 1606, бул. Едуард И. Тотлебен 85-87, ет. 3, 02 400 55 68, 0884 779 927, verve@verveteas.com
ЗАПИШИ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН:
Получаваш полезна информация, рецепти и специални оферти всяка седмица + 10 % ОТСТЪПКА за следващата си поръчка.
абонирай ме
verveteas.com използва “бисквитки”, за да подобри вашето преживяване и да анализира трафика към уеб сайта. Научете повече
Разбрах!